31/1/10

Pódese amasar unhas natillas?

Pódese.

Tiña intención de facer esta trenza pero algo se torceu. Ou ben metín eu a pata coas cantidades (non sería a primeira vez) ou ben a receita ten algún erro ou ben onde di "é unha masa bastante líquida" debería dicir "é una crema lixeira coa consistencia dunhas natillas".

De todos xeitos amaseina. Iso si, levoume dúas horas (si, dúas) de amasado, cunha hora de repouso (para a masa-natillas e para min) polo medio. Bueno, en realidade nesa hora de intermedio tiven que ocuparme doutro asunto que tiña entre mans. Vaia día pouco atinado que tiven...

Obviamente tiven que esquecerme da trenza e fixen unha rosca. Non saiu demasiado ben pero comémola igual.

De sabor non está nada mal; leva masa nai e manteca cocida e ten un gusto moi de panadería artesá.

A parte positiva é que despois disto atrévome con calquera masa, por líquida que sexa.